Best Premium WordPress News/Magazine Themes

Sitemizi  sürekli takip edenler varmıdır  bilmiyorum. Sanırım benden daha fazla  site görüntüsünü değiştiren çok az kişi vardır. Eğer yanlış hatırlamıyorsam üç yıl içinde değiştirdiğim şablon sayısı 10’u geçti. Hani  10 tane elbise  giyer en sonunda  ahanda bu oturdu  dersiniz ya işte  ben o ahanda oturdu  kelimesini bir türlü kullanamadım kendi sitem için. Bu yüzden premium temalara  iyice  bir göz attım hem kendim için hemde  sizler için.

Benim istediğim tamamen haber tarzı değil ve tamamen de blog tarzı değil. Böyle ilk bakışta  portal havası veren ama tek kişilik portal olan bir tema. Bir kaç kategoriye göz atmama rağmen bana göre ya fazla  abartılı oldu yada istediğim tarz açısından eksik kaldı. Bu yüzden premium listedeki bütün temaları inceleme kararı aldım kendi kendime. Hazır incelerken sizin incelerken sizlerin de işine yarayabilecek beğendiğiniz  tema  olur diye  bunları da yazıya dökmek istedim. Kırmızı rengi ile işaretlediklerim benim favorilerim. Büyük ihtimal bunlardan bir tanesini seçeceğim.

Çoğu temaya baktımda gerçekten mükemmel tasarımlar var. Sürekli ücretsiz olanlarnı incelediğimden  kendimi WordPress  dünyasına yeni atmış gibi hissediyorum. Yani ancak bu kadar mükemmel tasarımlar olur dedirtiyorlar adeta.  Şu ana kadar  17 tane ekli bulunuyor bu yazıda. Yaklaşık 1 sene önce yayınlamıştım bu yazıyı. Bu aralar yine kendim için arayışlara geçince düzenleme ihtiyacı duydum bu yazıya. Şimdiye kadar eklemiş olduklarımın hiç birini rastgele seçmedim. Özellikle en çok satılan ve en çok  oy alanları ekledim. Arada yeni olup daha satılamayan hatta oy alamayanları da var tabi. Yeni oldukları için herhangi bir oy alamadılar diye düşünüyorum.

Bu yazıya eklediğim resimlerin her biri 650×350 piksel boyutunda. Sol tarafa tam boy, sağ tarafa da büyük boyunu ekliyorum ki ilk akışta nasıl bir şey olduğu anlaşılsın diye. Sol tarafa eklediğim resmin genişliği yaklaşık olarak 170 yada 200 piksel arası değişebiliyor. Yükseklik aynı 350 piksel. Haliyle bu kadar bir genişliğe ve yüksekliğe  her türlü temaı sığdırabilmek mümkün değil. Bazıları çok uzun olduğu için footer ve header arasındaki bölümlerden kestiğim oluyor. Hatta çoğunda  bu kesme biçme işlemini yapıyorum. Yine de  birçoğunun görüntüsü  sol tarafta görünenden pek farklı değildir.  Eh işte küçük de olsa ne nasıl birşey olduğu daha iyi anlaşılabiliyor.

Her birine ayrı ayrı açıklama eklemek isterdim ama Twitter’de 140 karakter sorunu olduğu gibi Google amcanın da belirlediği spam sorunu oluyor. Her cümleye -Wordpres- ve -Tema- kelimelerini yerleştirmek spam gibi  bir belaya bulaşmak gibidir. Zaten her biri için yapacağım açıklama en fazla iki cümle olur. Her yazdığım iki cümleye bu iki kelimeyi yerleştirirsem eğer spam denilen belaya girmiş olurum. Bu yüzden sadece resim, isim ve fiyat ekledim.

  1.  Santiago $45

santiago

 

2. Ya’aburnee $55

Ya'aburnee

  • Demo Ya’aburnee
  • Detail Ya’aburnee

 

  1. ExtraNews $45

ExtraNews

  • Demo ExtraNews
  • Detail ExtraNews

 

  1. Magaziner $45

Magaziner

  • Demo Magaziner
  • Detail Magaziner

 

  1. Tempest $55

tempest

  • Demo Tempest
  • Detail Tempest

 

  1. Optima $45

Optima

 

  1.  Solaris ? $45

Solaris

 

  1. Ereven ? $45

Ereven

  • Demo Ereven
  • Detail Ereven

 

  1. Nadia $40

Nadia

  • Demo Nadia
  • Detail Nadia

 

  1. Bold $55

Bold

  • Demo Bold
  • Detail Bold

Sayfalar: 1 2


Ali senin düşüncelerini merak ediyor.Bir yorum yaz

  1. Ahmet dedi ki:

    3. temayı satın aldım sayenizde tsk ederim.