Animated-Menu
Shingo Tamura tarafından jQuery ve Css kullanılarak hazırlanmış animasyonlu bir menü örneği.  Menü ikonları  yuvarlak  olduğu  için fazla  yer kaplamıyor  bu nedenle  sitenizde istediğiniz  herhangi  bir  yerde  kullanabilmeniz mümkün. İsterseniz  üst kısımda isterseniz  alt kısımda  kullanın bana  göre  her  bölüm için kullanılabilir  bir örnek.

Kullanımı gayet  kolay  zaten  source  sayfasında  en ince  detayına  kadar örneğin nasıl hazırlandığı  ve download adreslerini bulabilirsiniz. Bir  menü olmasının yanı  sıra  sosyal  ağ ikonlarını da  andırıyor. Menü için uygun görmezseniz sosyal paylaşım örneğine bile dönüştürebilirsiniz. Tek yapmanız  gereken sosyal ağ sitelerinin ikonlarını  ve sitenizin linklerini  eklemek.

Demo sayfasındaki örnek dört  farklı  animasyondan oluşuyor. Büyüyen, küçülen yukarı  çıkan ve aşağı inen  ikonlar. Siteyi ilk açtığım zamanlarda  buna  benzer  bir örnek  bende  paylaşmıştım ama  bendeki mouse  üzerine geldiği  zaman sadece  hafif  büyüme  etkisi  gösteriyordu. İlk  zamanlarda  boş vaktimin  bol olmasından dolayı ara sıra  böyle  örnekler paylaşırdım. Şimdi  ise  başkaları  tarafından hazırlanmış örneklere yer veriyorum.  Sonuç  olarak ikisi de aynı kapıya çıkıyor  ziyaretçi istediğine  kavuşuyor  her  şekilde. Ha ben yaptım ha başkası 🙂

  • Demo
  • Source 

Mintik senin düşüncelerini merak ediyor.Bir yorum yaz