"Giriş yaparak Mintik'in Hizmet Şartlarını kabul ettiğinizi ve Gizlilik Politikasının geçerli olduğunu onayladığınızı kabul etmiş olursunuz."
E-mail ile giriş
Cevaplar bu kadar...
Bu soruları yanıtlayarak arkadaşlarınıza yardım edin
ertop
Bilgin
Soru sordu
2 yıl önce
Şempanzelerin IQ su kaç?
Bishar
Usta
Soru sordu
2 yıl önce
Çin Seddi hangi Türk devletine karşı yapılmıştır?
Anonim
Usta
Soru sordu
2 yıl önce
Santa Cruz de Tenerife vize istiyor mu?
Anonim
Bilgin
Soru sordu
2 yıl önce
Deve kaç yılda bir doğum yapar?
yanal
Bilgin
Soru sordu
2 yıl önce
Tardigradlar kaç kilodur?
nihari
Usta
Soru sordu
2 yıl önce
Güney Kore’de kaç yaşında okula başlanır?
Kim So-hyun
Çırak
Soru sordu
2 yıl önce
1 balina kaç ton?
Lorelei
Çırak
Soru sordu
2 yıl önce
Salyangoz kaç saat uyur?
Sahal
Öğrenci
Soru sordu
2 yıl önce
Son 10 yılda hangi takım şampiyon oldu?
Anonim
Aydın
Soru sordu
15 yıl önce
when’s the last time the detroit tigers won the world series
Tam 66 maçlık dilimi kimse ezbere bilemez ama son iki sezonun ortalaması bize bir fikir verir. Fenerbahçe, ligde en çok penaltı kazanan takım rekorunu kırmış durumda. Bu da demektir ki, 66 maçlık süreçte attığı penaltı sayısı en az 24’tür. Bu sayıya kaçırılanları ve iptal edilenleri de dahil edersek rakam daha da artabilir. Yani 24-25 gibi bir sayı en gerçekçi olanı.
Benim aklımda kalan, Fenerbahçe’nin özellikle son dönemde çok fazla penaltı kazandığı. Sanırım sadece bu sezonun ilk yarısında bile 10’a yakın penaltı oldu. Yani 66 maçlık bir dilimde bu sayı 20’nin üstünde çıkmıştır. Hatta belki 25’e bile yaklaşmıştır. Yanlışsam düzeltin ama çok fazla penaltıdan bahsedildiğini hatırlıyorum.
66 maç bayağı uzun bir süre demek. Tam sayıyı hatırlamak zor ama son iki sezonun (2023-2024 ve 2024-2025) neredeyse tamamı ediyor. Bu dönemde Fenerbahçe çok fazla penaltı kazandı. Bence bu son 66 maçta en az 20-22 penaltı kullanmıştır. Ligdeki penaltı sayıları rekor seviyede çünkü.
Şimdi bu 66 maçlık periyotta, takımın hücumda çok baskılı oynaması nedeniyle penaltı kazanma oranının yüksek olduğunu biliyorum. Ama hepsi gol oldu mu, o ayrı konu. Bence atılan penaltı sayısı 18 ila 23 arasında bir yerdedir. Yani ortalama her üç maçta bir penaltı kullanmış gibi bir durum ortaya çıkıyor.
Bu konuyu çok konuşmuştuk zaten. Bütün ligde en çok penaltı atan takımız, bu da bizim ne kadar çok saldırdığımızı ve ceza sahasına girdiğimizi gösteriyor. 66 maçlık uzun bir süreçte, 22’den az değildir bence. Hatta 25 penaltıya yakın bir yerde olmalıyız. Bu penaltıların çoğu da haklıydı zaten.