Deezer, SoundCloud gibi cep telefonundan müzik dinleme uygulamalarını  duymuşsunuzdur mutlaka. Özellikle Samsung akıllı telefonlarda yüklü olarak gelen Deezer uygulamasını görmeyen Samsung kullanıcısı yoktur. Telefona her format attığımda karşıma çıktığı halde isminden dolayı merak etmeden sildiğim Deezer uygulaması ile bir gün esadüf eseri ile tanıştım.

Aşırı derecede reklam gösterimi ve zorla premium üyeliğe yönlendirmesinden dolayı SoundCloud uygulamasını da denemiştim bir dönem. Spotify uygulaması da Deezer kadar başarılı ve SoundCloud kadar da az reklam gösteren bir uygulama ve reklamları da insanları rahatsız etmeyen tarzdan. Hazır konu açılmışken uygulamasını da indirmenizi şiddetle tavsiye ederim. Daha iyisi varsa şiddetle bana önermenizi tavsiye ederim 😀

Neyse gel gelelim bu günkü örneğimize. Bahsetmiş olduğumuz uygulamalardan bu günün yıldızı olan Spotify uygulamasının site anasayfasında resimlere verilen renklendirici efekti benzeri bir örnek ile karşınızdayız. Örneğimiz eski Spotify tasarımı ve şuan Spotify sitesinin tasarımı değiştirilmiş durumda.

Websitenizin anasayfa tasarımları için kullanabileceğiniz bu filtreler dışında mobil uyumlu olarak tasarlandığı için her türlü çalışmanızda ilham kaynağı ve hazır kod  örneği gibi kullanabilirsiniz. Tasarımdaki çerçeveler gruplandırılmış ve her çerçeveye de ayrı bir css  sınıfı atanmış olduğundan kolaylıkla dilediğiniz çerçeve üzerinde çalışma yapabilirsiniz.


Mintik senin düşüncelerini merak ediyor.Bir yorum yaz