Hi5 ve Tagged siteleri üzerinden otomatik arkadaş ekleme, otomatik pet satın alma ve benimle tanış yani meet me sayfasından otomatik benimle tanış butonuna tıklama gibi örnekleri bu sayfada paylaşacağım ama öncesinde bu sitelerin ne olduğundan bahsetmek istiyorum sizlere.

Hi5/Tagged nedir?

Anladığınız üzere yeni insanlarla tanışmak için geliştirilmiş olan bir platform. 1996 yılında kurulmuş olmasına rağmen ülkemizde popüler bir site olması 2004 yıllarına dayanıyor. O dönemlerde karşımıza çıkan arkadaşlar genelde Tayland ve Filipinler’de yaşayan insanlar olurdu. Türkiye’den arkadaş bulmak için bu siteyi kullanmak istiyorsanız pek tavsiye etmem. Türkiye’deki kız profillerinin çoğu erkeklerden oluşuyor. Hepsi de pet satın alma bölümünden puan kazanmak için açılan sahte profiller.  Gerçek bir profil görseniz dahi size cevap verme olasılığı oldukça düşük. Tagged.com sitesi de Hi5 sitesinin aynısı sadece farklı alan adıdır. Eskiden her ikisi farklı iki sosyal medya sitesiydi, sonradan her ikisi birleşerek tek bir platform ama farklı iki alan adı olarak yollarına devam ettiler. Kullanıcıların hangi alan adına kayıtlı oldukları profillerinde de görünür. Tagged.com sitesine giriş ülkemizde engellenmiş durumda. Şuradaki yazıyı inceleyerek engeli aşabilirsiniz.

Hi5 pet satın alma nedir?


Pet demek bildiğiniz üzere evcil hayvan demek oluyor. Bu oyunda onay veren herkes pet olarak alınıp satılmaya ve satın almaya da onay vermiş oluyor. Biraz kötü bir tabir gibi görünse de yeni insanlarla tanışmak için oldukça eğlenceli bir yol. Oyunda her istediğiniz kişiyi satın alamıyorsunuz çünkü herkesin bir değeri ve nakit varlığı bulunuyor. Nakitiniz yetmiyorsa satın alamıyorsunuz. Bundan dolayı ya gerçek para ile oyun nakiti satın alacaksınız yada oyun oynayarak paranızı arttıracaksınız. Birini satın aldığınızda petlerim bölümüne eklenir ve satın aldığınız kişinin profilinde de sahibi olarak siz görünürsünüz. O kişiyi başkası sizden satın aldığında ise yüzde 10 kar ediyorsunuz. Ne kadar yüksek fiyat, o kadar yüksek kar demek oluyor. Yalnız siz siz olun bu oyuna fazla kapılmayın. Yoksa çok uzun zamanınızı çöp eder. Sırf birini satın almak için saatlerce pet alıp durursunuz.

Yeni çıkan petler yani yeni üyelikler eğer güzel bir fotoğrafa sahip ise alıcıları sıraya giriyor ve çok yüksek bir değere ulaşana kadar aralıksız alınıp satılıyor. Bazen 80 kişi aynı peti almaya çalıştığı için sizin de sahip olabilmeniz çok uzun sürebilir.  Burada dikkat etmeniz gereken bir konu var, o peti en son alan kişi sakın siz olmayın. Çoğunlukla  rağbet gören petler fake hesap olduğundan ertesi gün  fake hesap elindeki ganimeti gerçek sahibine aktarıyor ve elinizde değeri yüksek ama varlığı sıfır olan bir pet kalıyor yani bildiğiniz çöp kalıyor.  Çoğu kişi popüler olan kişiyi satın almak için programlar kullanıyor ama program kullanınca bilgisayardan başka hiçbir şey yapabilmeniz mümkün olmuyor. Javascript kod kullanarak pet rekabetine girebilirsiniz siz de.

Şimdi saniyenin 1000’de 1’i hızla nasıl satın alma butonuna tıklayabileceğinizi anlatacağım sizlere. Yanlız adım adım okumanızı size tavsiye ederim. Genelde  resimlere bakıp hemen uygulamaya geçen arkadaşlar hata yapabiliyorlar ve kodun çalışıp çalışmadığını bile anlayamıyorlar. Ben hayalet bir peti örnek gösterdim. Sadece anlatmak için böyle bir profil seçtim. Siz buna aldırış etmeyin.

a.  Google Chrome üzerinden açtığınız pet sayfasında sayfayı sağ tıklayıp öğeyi denetlebutonuna tıklayın.

b. Öğeyi denetle butonuna tıkladığınızda Google Chrome tarayıcısının alt kısmında html kodların bulunduğu bir pencerenin açıldığını göreceksiniz. Bu bölümde Console sekmesine tıklayın.

c. Console sekmesine tıkladığıktan sonra vereceğim JavaScript kodu ekleyeceğiniz bölümü göreceksiniz.  Aşağıdaki JavaScript kodu kopyalayın > almak istediğiniz pet için bir defa Şimdi Satın Alın butonuna basın yanlızca bir defa ve satın almaya devam etmek için buton hafif aşağı doğru kayacaktır. Buton aşağı kaydıktan sonra aşağıdaki JavaScript kodu alın ve resimde göstermiş olduğum gibi Console bölümünün içine yapıştırıp enter tuşuna basın.

setInterval(function() {$(".id-my-pets.ui-helper-clearfix").remove();},1);
setInterval(function() {$(".id-module-buyback.ui-helper-clearfix").remove();},1);
setInterval(function () {document.getElementsByClassName("id-button-yes greenBtn btn btn-buy  list-buy-buttons")[0].click();}, 2000);
setInterval(function () {document.getElementsByClassName("confirm id-button-buy btn btn-buy greenBtn")[0].click();}, 5000);
setInterval(function () {document.getElementsByClassName("confirm id-button-new-price btn btn-buy greenBtn")[0].click();}, 100);
setInterval(function () {document.getElementsByClassName("id-button-continue continue lock-pet-close")[0].click();}, 1000);

Şimdi arkanıza yaslanabilirsiniz. Siz  diğer işlemlerinizi hallederken JavaScript kod otomatik satın almaya devam edecektir. Ara sıra takılsada genelde  satın alma işlemine devam eder. Hatta satın aldıktan sonra buton aşağı tekrar inmese bile satın almaya devam eder. Yanlız dikkat etmeniz gereken konu: petin değeri yükseldikten sonra durmak isterseniz eğer sayfayı yenilemeniz yada kapatmanız gerekiyor. Yoksa satın alma işlemi durmadan devam edecektir.

Hi5 otomatik arkadaş ekleme

Çok fazla vaktimiz yok bu tür işler için, değil mi? Tek tek profillere tıkla, kim olduğunu gör, arkadaş olarak ekle, sonra da geri dönüş yapmasını bekleyin. Bu tür işlerle uğraşmadan sadece aradığınız kriterleri belirleyip Javascript kod kullanarak arkanıza yaslanıp kişileri otomatik arkadaş olarak ekleyebilmeniz mümkün. Bir zamanlar yanılmıyorsam günde 1000 arkadaş ekleme limiti vardı ama şuanda bu limit daha az olması gerekiyor. Tam olarak hesaplamadım kaç kişi olduğunu. Yine de tek tek arkadaş eklemekten daha iyidir.

Hi5 sitesine girdikten sonra üst menüde  Göz At seçeneğine tıkladığınızda arkadaş ekleyebileceğiniz kişileri görebilirsiniz. Pet satın almada olduğu gibi aşağıdaki kodu aynı şekilde Console yazan yere yapıştırıp enter tuşuna basıp arkanıza yaslanın yada bilgisayarda diğer işlerinize devam edin. Kodumuz sizin yerinize arkadaş eklemeyi yapacaktır. Javascript kodumuz her 5 saniyede bir arkadaş ekleme butonuna basıyor ve 126 saniyede bir de sonraki arkadaş sayfasına geçiyor.

setInterval(function () {document.getElementsByClassName("icon-on icon-add-friend-on")[0].click();}, 5000);
setInterval(function () {document.getElementsByClassName("next")[0].click();}, 126000);

Otomatik Benimle Tanış/ Meet me

Meet me yani benimle tanış bölümü çok daha hızlı bir tanışma bölümü sunuyor sizlere, fakat üyeleri Twitter ve Facebook sitelerinde olduğu kadar aktif olmadığından üyelerin çoğu benimle tanış cevabınıza onay vermiyor. Bundan dolayı bu hızlı ve kolay otomatik javascript kodu kullanmak oldukça işinize yarayacak. Sınırsız bir şekilde saniyede 2 kişi  ekleyecek şekilde ayarladığımız bu kod sayesinde işlerinize devam ederken, binlerce kişiye benimle tanış isteği gönderebilirsiniz. İnternet bağlantı hızınızda herhangi bir problem yoksa sorunsuz bir şekilde istekler göndermeye devam edecektir.

setInterval(function () {document.getElementsByClassName("icon-filters")[0].click();},
5000); setInterval(function () {document.getElementsByClassName("primary")[0].click();}, 100);

Kodların değişik bir versiyonunu Twitter üzerinde de kullanıyorum. Twitter’da takipçi nasıl kasılır, JavaScript kod nasıl kullanılır diye merak ediyorsanız buradan konuyu detaylı inceleyebilirsiniz.

 

Cash Runs sayfası için : 

setInterval(function () {$('input#cashrun_buy').trigger('click');}, 10);

 

Petlere Göz at sayfasında toplu pet satın alma kodu:

Hi5/Tagged sitesinde Pet anasayfası > Petlere Göz at linkine tıklayın, 30. sayfayı seçin, aşağıdaki kodu console bölümüne yapıştırın ve arkanıza yaslanın. Yaklaşık 1 dakika içinde 30. sayfadan geriye gelerek 1. sayfaya kadar olan petlerin hepsini satın alacaktır.

Önemli:

Kodu kullanacağınız sayfada pet değerlerinin düşük olmasına dikkat edin. Aşağıdaki kod tek tıklama ile 20 tane peti aynı anda alıyor. Yani anlayacağınız sırayla tek tek almıyor. Tek tıklama ile 20 kişi satın alıp 5 saniye sonra sonraki sayfaya geçiyor ve yine 20 kişiyi tek tık ile satın alıyor. Aksi alde bir anda elinizdeki bütün nakiti bitirirsiniz.

 

setInterval(function() {
  $(".id-button-yes.greenBtn.btn.btn-buy.list-buy-buttons").click();
}, 300);
setInterval(function() {
  $(".confirm.id-button-buy.btn.btn-buy.greenBtn").click();
}, 300);
setInterval(function() {
  $(".pager-button").click();
}, 5000);

 

Hi5/Tagged başka bir hesaba ait bütün petleri toplu satın alma

 

Önemli:

Kodun başka hesapları satın almaması için 2 farklı kod kullanmamız gerekiyor. altta paylaştığım ilk kod, içinde başka hesaplara ait olan petlerin olduğu sütunları silmeye yarıyor. Öncelikle ilk kodu console bölümüne yapıştırıp enter tuşuna basıyoruz. Gereksiz sütunlar silindikten sonra da başka hesaba ait olan bütün petleri toplu satın almak için ikinci kodu kullanabilirsiniz

Birinci kod:
setInterval(function() {
  $(".id-container-profile").remove();
}, 1000);
setInterval(function() {
  $(".left-column").remove();
}, 1000);
İkinci kod:
setInterval(function() {
  $(".id-button-yes.greenBtn.btn.btn-buy.list-buy-buttons").click();
}, 300);
setInterval(function() {
  $(".confirm.id-button-buy.btn.btn-buy.greenBtn").click();
}, 300);
setInterval(function() {
  $(".pager-button").click();
}, 3000);

Hi5/Tagged hesap nasıl iptal edilir.

Hi5 diğer sitelere göre biraz daha ekşi gözüküyor olsa da hızlı arkadaş bulmanın en kolay yollarından bir tanesidir. Diğer bütün sosyal medya siteleri dahil bana göre en etkili arkadaş bulma sitesidir.


Etiketler:
Mintik senin düşüncelerini merak ediyor.Bir yorum yaz

  1. Andy dedi ki:

    Hola, puede actualizar el código por favor ya que genera errores en la consola y hi5/tagged agregó un mensaje de confirmación de compra?.

    Gracias

    • Mintik dedi ki:

      Kanks gerçekten ne istediğini anlamadım. Kodları en son denediğimde herhangi bir hata yoktu. Ben şimdi her koda numara ekleyeceğim. Hatalı olan kodun numarasını yorum olarak yazarsın. Örnek: kod 1 kod 2 kod 3

      • Andy dedi ki:

        El código:

        “setInterval(function () {document.getElementsByClassName(“confirm id-button-buy btn btn-buy greenBtn”)[0].click();}, 5000);
        setInterval(function () {document.getElementsByClassName(“confirm id-button-new-price btn btn-buy greenBtn”)[0].click();}, 100);”

        Al momento de ejecutarse genera errores en la consola cuando otro usuario compra mi mascota, tagged ha introducido el mensaje después de la compra: “Compra completa” sin cerrarse de manera automática, por favor actualizar el código que permita cerrar ese mensaje y compre nuevamente.

        Gracias.

        • Mintik dedi ki:

          Kanks kodu güncelledim
          setInterval(function() {$(“.id-my-pets.ui-helper-clearfix”).remove();},1);
          setInterval(function() {$(“.id-module-buyback.ui-helper-clearfix”).remove();},1);
          setInterval(function () {document.getElementsByClassName(“id-button-yes greenBtn btn btn-buy list-buy-buttons”)[0].click();}, 2000);
          setInterval(function () {document.getElementsByClassName(“confirm id-button-buy btn btn-buy greenBtn”)[0].click();}, 5000);
          setInterval(function () {document.getElementsByClassName(“confirm id-button-new-price btn btn-buy greenBtn”)[0].click();}, 100);
          setInterval(function () {document.getElementsByClassName(“id-button-continue continue lock-pet-close”)[0].click();}, 1000);

  2. ibrahim dedi ki:

    sayfa ile ilgilenen var mı hala. iki yıldır bir şey yazılmamış. ben de 3-4 yıl aradan sonra yeniden başladım. başladıüın zaman da bağımlılık yapıyor.

    sorun şu. göz at bölümünden toplu pet alımında iki problem oluşuyor.
    birincisi: fiyat adımını kuruş seviyesinde giriyorsunuz. iki sayfada da büyük pet çıkması imkansız. fakat browserda daha önce gezdiğiniz baktığınız kişilere ait petleri alıyor. 3-4 kez başıma geldi. değeri varlığının iki katı petler alıyor. ölü pet alabiliyor. aynı zamanda göz attan da alım yapıyor ama bu şekilde de geri yaparak sayfadan çıkınca ve toplu göz ata girince astronomik fiyattan pet aldığı çok oldu. bu geçmiş belleği nasıl silebiliriz. sayfayı yenileyince yata pets kısmına basınca bu problem pek olmuyor. bazen unutuluyor işte.

    ikincisi: bu yeni başıma geldi. tagged sıralamasına girdiniz. iki hesabınız var. bunları birbirine aldırdınız. ikisi de tagged rankta. owner hesap ile toplu göz attan yine pet almaya kalktığınızda hem göz attan pet alıyor hem de kendi petinizi defalarca satın alıyor. nakit yetene kadar alımı tekrarlıyor ve nakiti bitiriyor. bunu yapmasını önleyemedim. bir hesabım tagged’dan diğeri hi5’ten açılı. aynı browserda bir sekmede tagged diğer sekmede hi5’ten yapıyorum oyun işlemini. acaba ikisi aynı anda açık olduğu için mi yapıyor diye hatta diğer hesabı direkt sekmeyi kapatarak bile değil logout yaparak çıktım. hiçbir yerde de açık değil bir hesap. tek hesap online. ve bu hesap ile yine göz attan toplu pet alımına girdim. yine hem toplu pet alımı yaptı hem de pet olan hesabı aldı. yalnız ilginçlik şu. ikisinde de başka petler de var. fiyatları düşük. bunları almıyor. sadece birbirine owner olmuş hesabı alıyor. bunu ne yaptıysam önleyemedim. bu sorunu nasıl engelleyebiliriz

    • Mintik dedi ki:

      Sayfa ile ilgilenen var sayılır. Ara sıra giriyor bakıyor ve çıkıyor 🙂 Sitede 2 senedir sorun var ve içerikler sürekli googleden siliniyor. O yüzden kimse birşey yazmıyor.

      • ibrahim dedi ki:

        türkiyeden de bırakan olmuş oyunu. dünya geneli de bırakan epey olmuş.
        wish listesine baktım da, tagged sıralamsında en önde gelen oyuncuların çoğu bırakmış.
        ilgi biraz azaldığı için de yazan pek olmuyordur.

        bir de sayfada şöyle sıkıntı var. sürekli yenileme yapıyor. dakikada bir mi ne. yeniledikçe de
        yazılanlar boşa gidiyor. birkaç kez başıma geldi. o nedenle insanlar tekrar tekrar yazmak istemeyebilir.
        bu sinir bozucu. sayfanın otomatik yenilemesini iptal et bence. notepadte yazıp kopyala yapıştır yapıyorum.

        yukarıda mesajlarda bahsettiğim programı türkiye’den yapan olsaydı iyi olurdu.
        ilk ben kullanmaya başlamıştım türkiye’den bu programı alıp. 40 dolar ve sözde ömür boyu lisanstı.
        bir ara girmedim. şerefsizler biz artık pro versiyon çıkardık, aylık abone şeklinde ve tek yıllık program.
        diğerini iptal ettip deyip programı kullanmamı engellediler. fakat birkaç kişi ile konuşmuştum.
        kendi yakın arkadaşları hala standart programı kullanıyormuş. tamam riskli şifreleri görüyorlar.
        ama en azından türkiyeden biri yapabilirdi böyle program. şimdi türkiye’den de kullanan kişiler çokmuş.
        biri ile sohbet etmiştik onun söylediğine göre.

        herneyse;

        birkaç gündür fazla oynamıyordum. sıralamada biraz geri düştüm.
        hesaplar birbirini satın almış durumda. biri tagged ilk 10 bin sıralamsından düştü.
        dolayısıyla tekrar satın al butonu kalktı. owner olanla toplu göz attan kod ile alım yapmayı denedim.
        bu kez sorunsuz satın aldı. kodun toplu göz at kısmından küçük petler için toplu alım yapılırken petlerim bölümünü de görmesi engellenemiyor mu.
        ve burada tekrar satın al butonu varsa satın almaması nasıl sağlanabilir

        yoksa tagged sıralmasında petin varsa bu kodu kullanmak zor. sürekli o peti alıp fiyatını yükseltiyor. bu nasıl sağlanabilir?

        koddaki birkaç sıkıntıyı geçtim. bu tagged sıralamasında olunduğu zaman bu “tekrar satın al” butonunu görmesini nasıl engelleyeceğiz?

  3. Andy dedi ki:

    Gracias por el truco, he estado usando el código para la compra de mascotas durante varios años. No había agradecido, lo siento.

  4. petci dedi ki:

    Selam başkan cash runs çıkmış ona bi kod yapabilir misin hızlı satın almak için

    • Mintik dedi ki:

      Cash run için yapmıyoruz başkan, pet elinde kalınca buraya bir daha geliyorsun 😀 Şaka bir yana orası sakat yer. Bir kaç defa arkadaşla denedik en son vazgeçtik oradan. Sürekli pet elinde patlayıp duruyor.

  5. ahmet dedi ki:

    Merhaba Ali bey tagged sitesine girebilmenin bir yolu varmı eskiden dns değiştirip girebiliyorduk birçok dns denedim ama malesef vpn haricinde hiç girilmiyor

  6. Begüm dedi ki:

    Tekrar merhabalar, müsaadenizle son bir soru daha sorabilir miyim acaba? ? Çünkü sizden başka pet oyunu hakkında bilgisi olan birisini maalesef tanımıyorum.. ?
    Yazıda da bahsetmiş olduğunuz “Çoğunlukla rağbet gören petler fake hesap olduğundan ertesi gün fake hesap elindeki ganimeti gerçek sahibine aktarıyor ve elinizde değeri yüksek ama varlığı sıfır olan bir pet kalıyor yani bildiğiniz çöp kalıyor.” bu varlığı/nakdi aktarma özelliği sitede tam olarak nerede bulunuyor acaba?
    Zaten sistemde çok fazla kişi görmüştüm değeri 0 ama varlığı milyonlarca uv olan yada tam tersi varlığı ve nakdi 0 ama değeri milyonlarca uv olan. Sizin de yazınızı hatırlayınca kontrol edeyim dedim fakat masaüstünde öyle bir özellik bulamadım. Akıllı telefonum da şu anda arızalı olduğundan pc ye Bluestacks indirip hi5 uygulamasına girdim yine hiçbir yerde öyle bir özelliğe rastlamadım. m.hi5 te zaten bulunmuyor. Son olarak size sorma kararı aldım.
    Önceden telefondan girerken de denk gelmemiştim.
    Telefon üzerinde mi görünüyor sadece yoksa ben mi bulamadım, tam olarak nerede acaba varlığı/nakdi aktarma kısmı? Şimdiden teşekkür ediyorum..

    • Mintik dedi ki:

      Sanırım olayı yanlış anlatmışım size. Aktarma olayı, elindeki bir petin değerini arttırarak para kazandıktan sonra fake pet ile elindeki peti satın alarak oluyor. Diyelimki elinde fake bir pet ver ve 500m nd nakiti de bulunuyor. Yabancı bir peti 500m nd değerine ulaştırdıktan sonra fake pet ile satın alarak elden çıkarıyorsun. Böylelikle fake hesabın nakiti size geçmiyor ama o nakit değerinde al sat yaparak kar etmiş oluyorsunuz.

      • Begüm dedi ki:

        Ama yukarıda tırnak içinde alıntıladığım yazınızda “aktarıyor ve elinizde değeri yüksek ama varlığı sıfır olan bir pet kalıyor” demişsiniz. Ayrıca zaten sitede de nakdi yada varlığı 0 veya her ikisi de 0 ama değeri yüksek yada tam tersi olan bir çok pet görüyorum. Petin sayfasındaki yenilikler bölümünde yaptıklarına baktığımda da yan hesabından kendi hesabına uv gönderen bir çok kişi görüyorum. Özellikle çok gelişmiş hesaplar bu şekilde o kadar gelişmişler diye tahmin ediyorum. Örneğin sitede en yüksek varlığa sahip olan pet Tom M’nin petleri arasında kendi açmış olduğu belli olan hepsi “No Buy” adında bir çok hesapları var ve bu hesapların hepsinin yenilikler bölümünde de kendi hesabına uv hediye ettiği yada hesaplardan uv aldığı yazıyor. Sanırım bunun nasıl yapıldığını bizler bilmiyoruz.. Ayrıyeten de değer yüksekken nakit 0 olabilir ama varlığın 0 olabilmesi imkansız biliyorsunuz..

        • Begüm dedi ki:

          Sonunda araştıra araştıra buldum.. Varlıklar bakımından hi5 üzerinde en az 10000. sırada sen ve sahip olduğun hediye nakit göndereceğin pet bu sıralama içerisinde olursa hediye nakit butonu çıkıyormuş ve bu şekilde gönderebiliyormuşsun. Ama tabi varlıklar kısmının bazı petlerde nasıl sıfır olduğu halâ aşikâr..

          • Mintik dedi ki:

            Bundan haberim yoktu. Sayende bunu da öğrenmiş olduk. Varlıkları özgür bırak ile sıfırlayabilirsin de uğraşmaya değer mi acaba?

        • ahmet dedi ki:

          uid numaram 6060861114 oyunda ekleyin yardımcı olurum

  7. Begüm dedi ki:

    Yani petin daha sık satın alınması için önerebileceğiniz bir yol var mı? Bunu sormayı unutmuşum..

    • Mintik dedi ki:

      Peti daha sık satın alabilmek için başka bir yol yok maalesef. Yalnız vereceğim kodlar daha hızlı satın alıyor ve normal pet sayfasında kullandığınız zaman da captchaya yakalanıyor. Size tavsiyem Petlere Göz at kısmından başka bir yerde bu kodu kullanmayın ve petlere göz at sayfasındaki petlerin de değerinin yüksek olmamasına dikkat edin. Elinizden pet çıkarmak istiyorsanız eğer en düşük değerdeki petleri satın almak için kullanın. Bahsettiğim kodları yazının en sonuna ekleyeceğim.

      Petlere göz at bölümünde peti satın alabilir ama dediğim gibi hep aynı petleri almaya çalıştığında recaptchaya yakalanıyor. Bunu engellemek için sürekli sayfa değiştirmesi gerekiyor kodun. I7 bilgisayar kullanmama rağmen benim bilgisayarım da bir süre sonra donuyor. Çünkü pet rekabetine girenler sürekli gif resmi kullanıyorlar ve bu resimlerin aralıksız değişmesi bir süre sonra işlemciyi ve ramleri zorluyor. Ben kodları çalıştırdığımda Google Chrome tek başına 2gb ram tüketiyor. Bazen 4-5 tane peti aynı anda almaya çalışıyorum beraberinde Opera browser de açık ve aynı işlem hem chrome de hem de operada tekrar ediyor. Ram tüketimi ve işlemciye binen yükü biraz daha azaltmak için Chrome tarayıcılar için var olan resim yüklenmesini engelleyen eklentiyi buradan indirip kurabilirsin tarayıcına. Bir nebze bilgisayarı rahatlattığı gibi daha hızlı pet almana da yardımcı olur.

      Ayrıca bahsettiğin 5000 rakamının olduğu kodlarda recaptch engeline takılmamak için çok uğraştım. Sonuç olarak bu rakamların dışında bir hız kullandığında recaptcha engeline takılırsın her türlü. Hatta 100 yazan yeri 2500 yada 300 yapman daha iyi olur senin için.

      Petlerdeki değeri aktarmaya gelince. Mesela bir tane yeni bir pet hesabı açtın ve bu petin değeri 200m nd ye kadar ulaştı. 200m nd değere ulaşınca haliyle 100m nd nakiti de birikecektir. m.tagged.com yada m.hi5.com sitesine girip sahip olduğun petleri defalarca tekrar satın alabilirsin. Bilgisayar sürümünde bu mevcut değil ama mobil sürümde böyle bir imkan var. Kendi petini başkası satın almadan kendin defalarca tekrar satın alabilirsin. Ben elimdeki petleri bu yöntem ile tekrar satın alıp değerini yükselterek yan hesap ile kendimden satın alıyorum. Yan hesaptaki nakiti aktarma yolu budur. Bir peti 1m nd değerden tekrar satın al yöntemi ile 100m nd değerine ulaştırdığında tek başına 50m nd kar etmiş oluyorsun.

      • Begüm dedi ki:

        Kod için ve verdiğiniz diğer tüm bilgiler için çok ama çok teşekkür ederim. Fakat kodu girdiğimizde sayfayı aşağı kaydırmıyor bu yüzden sadece yukarıda görünenleri mi alıyor? Çünkü kod çalışırken elle sayfayı aşağı kaydırdığımda aşağıdakilerin alınmamış olduğunu ve ben kaydırınca aşağıdakileri de almaya çalıştığını gördüm. Bunun için de sayfayı aşağı kaydırma kodu da girdim lakin bu sefer de sadece aşağıdakileri mi alıyor acaba çözemedim..

        • Mintik dedi ki:

          Tek seferde sayfada gördüğü herkesi satın almaya çalışıyor. Satın alamadıkları, rekabetin çok olduğu petlerde ise 5 saniye kadar süresi var. 5 saniyede alamadığı zaman sonraki sayfaya geçiyor. Eğer bir peti satın alsın diye bekletmeye çalışırsanız, sahip olduğu 19 peti de tekrar satın almaya çalışacak. Bu şekilde kullanmak isterseniz eğer o zaman da recaptcha engeline takılır. Yani siz sayfayı aşağı indirdiğiniz için aşağıdaki petleri satın almaya çalışmadı kodlar. Kodu çalıştırdığınızda sağ taraftaki kaydırma çubuğuna dikkat edin. Uzayıp kısaldığını göreceksiniz. Altlarda alamadığı petleri satın almaya çalıştığı zaman sayfa uzuyor. Sayfa uzadığı için de kaydırma çubuklarının boyu kısalıyor. Sadece çok popüler olan petlerde satın alamadığı oluyor ama normal petlerin hepsini çok hızlı alabiliyor bu kodlar.

          • Begüm dedi ki:

            Merhaba sizi tekrar rahatsız etmek istemezdim ama önemli bir sorunla karşılaşıyorum. Ana hesabı geliştirebilmek için açtığım yan hesaplarda açar açmaz yada daha sonrasında petleri satın alacakken “lütfen tekrar deneyin” diye uyarı veriyor satın alınmıyor ve petleri göz at sayfası da komple beyaz oluyor, bir kaç saat sonra sayfa tekrar normale dönüyor ama bir kaç kişiyi satın aldıktan sonra tekrardan “lütfen tekrar deneyin” diye uyarı verip satın alınmıyor. İşin en kötü yanı ise bu şekilde uyarı olan bir hesap bir kaç gün sonra sistemden komple siliniyor. Bunun sebebi nedir anlayamıyorum sitede 20-30 hesaba sahip kişiler görüyorum onlarda nasıl böyle bir sorun çıkmıyor. Kimseyi satın alamayınca haliyle hesap elimde kalacak kendim satın aldığım için yatırdığım para da gidecek ve sonrasında da komple silinecek. Üst üste hesap da açmıyorum aradan günler geçiyor sonra bir hesap daha açıyorum neden böyle bir sorun oluyor hesabı resmen engelliyorlar. Bir bilginiz var ise yardımcı olabilirseniz sevinirim..

          • Mintik dedi ki:

            Yeni açılan hesaplarda sistemin böyle bir engeli var. Benimde başıma birkaç defa gelmişti. Genelde yüklediğiniz fotoğraflarla alakalı olan bir engel. Seçtiğiniz profil fotoğrafının aşırı abartılı olmamasına dikkat edin. Başka türlü buna benzer bir sorun ile karşılaşmadım. Ben daha çok internette az bilinen fotoğraflar bulup kullanırdım. Sistemin sürekli kullanılan fotoğraflara karşı bir engeli de var diye tahmin ediyorum.

  8. Begüm dedi ki:

    Ayrıntılı yorumunuz için çok teşekkür ederim. Ben maalesef henüz uv değerine bile yükseltemedim, 971 milyar nd değerinde şu an. Açtığım hesaplara o kadar dikkat çekici manken fotoğrafı yada gifli kadın profilleri açtım ki kendim de kadınım sonuçta. Hiç biri 150 milyar nd değerini geçemedi ki o bile zamanla oldu. Sonra deneme amaçlı bir de erkek hesabı açayım dedim gariptir ki o daha fazla kişi tarafından daha kısa sürede alınıyor ve değeri şu an 971 milyar nd ama onu da uv yapamadım, satma olayı çok nadiren oluyor keşke değerini en azından bir programla vs kendimiz yükseltebilsek.. Çok değerli olan petleri görünce hileli olduğunu düşünüyordum.
    Tabi diğer yandan programların virüs bulaştırma ihtimali var ki bu indirirken benim de aklıma gelmişti, sildim de ayrıca şu an.
    Bir de yazıda belirttiğiniz açılan yan hesabın varlığını kendi hesabımıza gönderme olayını anlamadım öyle bir şey var mı şu anda da? Sanırım bilmediğim çok şey var.
    Ayrıca bahsettiğiniz kodu eklerseniz evet çok memnun olurum, o kodla petlere göz at bölümünde sıralanan petlerden mi 400 pet alabiliyor aynı anda.
    5000 değerini düşürme durumuna gelince; fakat 5000 i düşürdüğümde daha hızlı tıklıyordu gerçekten, şimdi satın al butonuna daha hızlı tıklandığı görülüyordu 5000 deki gibi beklemeden ard arda tıklıyordu. Hızlı tıkladığından robot olduğumu düşünüp recaptcha sorduğunu düşünüyordum hatta.
    Aynı kodu petleri satın al bölümünde 5000 den daha düşük bir değerde çalıştırdığımda da bir diğer pete geçme hızı açısından daha yükseliyordu. Şimdi kafam karıştı bana hızını artırıyor gibi gelmişti tamamen ve onun yerine alttaki değeri 1 yaparak denediğimde hızı artmadı tıklarken.

    Bir de hep peti satın almak için ayrı sekmeden girmek de bilgisayarı kasıyor bir süre sonra sayfalar donmaya başlıyor, kodu petin hesabını farklı sekmede açmaya gerek kalmadan petlere göz at bölümünde sıralanan tüm petleri alabilse daha iyi olmaz mı?

  9. Begüm dedi ki:

    Merhabalar. Öncelikle pet satın alma kodu için teşekkürler bir süredir bu kodu kullanıyorum ancak popüler petleri almaya hızı düşük geliyor (5000 de) ve bunu 2000 vs yaptığımda da recaptcha soruyor ve durdurmam gerekiyor. Başka kullanabileceğim yazıda bahsettiğiniz gibi bir program var mı elinizde? Google’da çok aradım fakat hiçbir sitede bulamadım.

    Bir de sizden ricam dileyenlerin sayısını da artırmak istiyorum ve bunun için hile botu bulmuştum ancak şanstan çalışmıyor ve sorduğumda zaman aşımına uğradığını öğrendim. Bunun gibi bir program var mı bildiğiniz?
    Bu arada şu an elle dileyenlere ekliyorum fakat bir çoğu geri dönmüyor, geri dönmeyenleri Twitter’da olduğu gibi geri çekme kodu var mı yada yapabilir miyiz? Aşırı zor oluyor çünkü hangisi geri dönmemiş diye tek tek girip bakıp da dilemeyi geri almak.

    İsteklerim fazla oldu biliyorum ama çok aramama rağmen hiçbir sitede bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim inanın, şimdiden teşekkür ediyorum..

    • Mintik dedi ki:

      Merhaba öncelikle ilk sorunuzdan başlayalım. Bahsettiğiniz 5000 yazan yer tekrar satın alma için değil aslında. 5000 yazan kısım şimdi satın al butonunu aşağı kaydırmaya yarıyor. Yeni fiyat al butonu eklediğimiz zaman ve 5000 yazan yeri düşürdüğümüz zaman recaptcha ile karşılaşır. Bu yüzden yeni fiyat yazan kodu silmek zorunda kaldık ve daha iyi de oldu aslında. Daha fazla kod çalıştırmayıp bilgisayara az yük bindiriyor böylelikle. Asıl satın alma hızı ile hemen alttaki satırda olan 100 değeridir. 100 yazan yer saniyenin onda biri hızında satın al butonuna basar. 1 yaparsanız eğer saniyenin binde biri hızında satın almaya çalışır. Ama emin olun rekabette sonuç değişmiyor. Sebebi ise ping kaynaklı diyebiliriz. İnternet hızı + bilgisayarınızın hızı + hi5/tagged sunucularına olan uzaklık, hızlı alma olayını belirleyen başlıca sebeplerdir. Hi5/Tagged sunucuları kime yakın ise bir adım öndedir daima. Bilgisayarınızdan satın al butonuna bastığınızda bu sorgu bilgisayarda işlenir, internet üzerinden websitenin sunucusunun yüklü olduğu ülkeye uğrar ve sorguyu bildirir. Bunun programını geliştirip herkesin önüne geçmeyi başarabilen biri var şuan. O da programını ücretli olarak satıyor daha doğrusu kiralıyor. Aylık ücret karşılığında isteyenlere programı verip bir kaç peti aynı anda alabilmenizi sağlayan bir program ama pek tavsiye ettiğim bir program değil.

      Dileyenler kısmının kötü tarafı Twitter sitesinde olduğu gibi birkişiyi dileyenleri göremiyoruz maalesef. Ayrıca sizin dilediğiniz kişiler de geri dilediğinde dilek listesinde belli olmuyor. Mesela Twitter sitesinde sizi takip eden bir kişiye baktığınızda sizi takip ediyor diye yazar. Sizi takip ediyor yazısını filtreleyip geri kalan herkesi takipten çıkabiliyoruz böylelikle. Maalesef hi5/tagged öyle bir özellik eklemediğinden bunu yapamıyoruz.

      Program konusunua gelince… 🙂 Bu websitesi için oluşturulmuş hiç bir programı kesinlikle bilgisayarınıza yüklemeyin. Daha önceden yüklediğiniz bir program var ise bilgisayarınıza kesinlikle sıfır bir format atın yada imkanınız yetiyorsa hard diskinizi çöpe atıp yenisini takın bilgisayarınıza. Antivirüs programına güvenip (meğerse o zaman antivirüs kapalıymış) youtube üzerinden bulduğum bir programı kurmuştum bir defa. Programı kurduktan bir kaç hafta sonra arkadaşım bilgisayarımı kullanıp azar web ile görüntülü sohbet yaptı. Ertesi gün mail adresime şifrelerimin yazılı olduğu bir mail aldım.

      Mail içeriğinde şifrenlerim ve biraz tehtidler vardı. Eğer bitcoin hesabıma 1500 dolar göndermezseniz sizin videonuzu ve konuştuğunuz kişinin videosunu bütün tanıdıklarınıza yollarım gibi birşeyler saçmalıyordu. Facebook hesabıma giriş yapmaya çalıştığı için engellenmişti ama Twitter hesabıma girip bir güzel twitler de atmıştı benim adıma. Hala da mail göndermeye devam ediyor bir umut para gönderirim diye. Bundan dolayı bu tür programları kesinlikle bilgisayarınıza indirmeyin.

      Ben genelde pet oyununda önce bir hesap açar, değerini yükseltir sonra da elimden çıkarırım. Son hazırladığım bir kod ile TR sıralaması 600 olan peti dahi kolaylıkla elimden çıkarmıştım. Yaklaşık bir dakika dolmadan 400 pet satın alabilen bir kod. Bu kadar kısa sürede bu kadar çok pet aldığı için sağlam pet oyuncularına daha hızlı görünüyor ve elden daha hızlı çıkıyor. Elden çıkarmak bir yana değeri yükselebildiği kadar pet satın almaya devam ediyorum sonra da o pette biriken nakit ile tekrar al sat yapıyorum. Bu şekilde sıralamaya girebilmek çok daha kolay. Eğer bu şekilde devam etmek istiyorsan bahsettiğim kodu da konuya ekleyebilirim. Sadece bende ve bir arkadaşta var o kod. 7342910451 id numaralı peti geçenlerde bu kodu kullanarak bu seviyeye getirdim. Elimdeki en değerlisi bu pet. Tam değeri $802,567 Uv olarak geçiyor şuanda.

  10. maltepe nakliyat dedi ki:

    sabahtan beridir onlarca kez uğraştım beceremedim .baska formül varsa yazarsanız sevinirim. paylaşım için ayrıca teşekkür ederim.