Bearded
Resminden de anlayacağınız gibi premium şablonlardan eksik bir tarafı  yokmuş gibi görünen tamamen bedava  portföy siteleri için kullanıma oldukça uygundur. Yönetim paneli üzerinden yapmanız  gereken herhangi bir seçenek bulunmuyor. İlk yüklediğinizde canlı önizleme yani Görünüm >> Özelleştir sekmesinde  gerekli düzenlemeleri yapmanız yeterlidir. Bu bölümdeki düzenlemeleri bitirdikten sonra ana sayfanıza bakıp hemen inceleyebilirsiniz. Her şey etkinleşmiş olacak.

Yönetim paneli üzerinden düzenleyebileceğiniz  pek  seçenek yok. Sadece sosyal ağ adreslerini ekleme ve footer bağlantılarını düzenleme bölümü var. Bu ayarlarla sosyal ağ adreslerinizi kolaylıkla düzenleyebilirsiniz.

Bearded portföy şablonu  aslında yan eklentiler olmadan tek başına sadece kişisel blog siteleri tarafından kullanılabilir  görünüme sahip.  Custom Content Portfolio  eklentisini de indirerek kendi portföy sayfalarınızı oluşturabilirsiniz. Unuttuğum son özellik tamamen responsive olmasıdır. Tablet, mobil ve bilgisayarlar için ayrı ayrı  şablonlar edinmenize ve  ziyaretçilerinizi yönlendirmenize gerek kalmıyor. Sadece Bearded kullanarak bütün cihazlar üzerinden okunabilir bir site sahibi olabilirsiniz.

 


Etiketler:
Mintik senin düşüncelerini merak ediyor.Bir yorum yaz