Mintik
4 yıl önce

Youtube Mp3 Dönüştürme

yutup mp3 dönüştürücü 4k video indir mp3 dönüştür

4K video downloader programı ile Youtube sitesinden her türlü yutup videosunu mp3 olarak indirebilir ve cihazınızda depolayabilirsiniz. Sadece mp3 olarak indirme seçeneği sunmuyor. Dilerseniz video  formatında da 4k çözünürlükte indirme yapabilirsiniz bu program ile. Ayrıca bir kanala ait videoları sırasıyla otomatik olarak indirmeye de ayarlayabilirsiniz yada bir oynatma listesinin linkini alıp yapıştırdıktan sonra arkanıza yaslanıp oynatma listesinin indirilmesini beklemek olacak tek yapacağınız şey. Şimdiye  kadar geliştirilmiş olan yutup mp3 indirme programlarının en iyisi diyebilirim ve kesinlikle herkesin şiddetle kullanmasını tavsiye ederim. Unutmadan sadece Youtube videolarını indirip mp3 e dönüştürmüyor bu program. Facebook, Vimeo, Dailymotion vb. birçok video paylaşım sitesindeki video linklerini mp3 e dönüştürebiliyor ve indirebiliyor.

yutup mp3 dönüştürücü 4k video indir mp3 dönüştür

YouTube-mp3.org kolay çevrimci hizmetidir ve mp3 videoları dönüştürmek için kullaniliyor.  Bir hesaba gerek yok, ihtiyacınız olan tek şey bir YouTube URL. mp3 en kısa sürede, video dosyanizda olan audiotrack’i gönderdiğiniz anda dönüştürmeye başlayacaktır ve download olarak istediginiz yere yüklemeye hazir olacaktir. Tüm dönüştürme işlemi youtube-mp3.org.tr  altyapı hizmetlerinden alınacak. Diğer hizmetlerden farklı olan sadece youtube-mp3.org platformu kullanan sunucuların ses dosyasını indirmeniz gerekmesi. Bundan dolayı sistem yazılımı platformdan bağımsız olmaktadır: Mac, Linux Bilgisayar ya da bir iPhone ile kullanabilirsiniz. Tüm dönüşümleri yüksek kalite modunda , asgari 128 kBit/s bir bitrate ile perfomans olacaktır. Merak etmeyin, youtube-mp3.org hizmeti tamamen ücretsizdir. Video başına yüklem için sadece 3-4 dakika arası gerekiyor. Android cep telefonunuzdan da siteyi ziyaret ederek kolayca Youtube videolarını mp3 formatında dönüştürüp telefonunuza indirebilirsiniz.

Siteye git : https://youtube-mp3.org.ru/tr/

Mintik senin düşüncelerini merak ediyor. Bir yorum yaz

  1. Tubazy dedi ki:

    Selamlar.

    Youtube-Mp3 sitesi kapatıldı. Bir Türk girişimi olarak “Tubazy Müzik” isminde bir youtube mp3/mp4 dönüştürücü site ve uygulama yaptık. Artık dönüştürme işlemlerinizi Tubazy ile yapabilirsiniz.

    Tubazy Müzik GooglePlay’de
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.muzik.tubazy

    Tubazy Web
    https://tubazy.com