Bu örneğe baktığımda aklıma papaz fıkrası geliyor sürekli. Mutluğu arıyorsan biraz daha yukarı çık gibi bir şeydi. Tam fıkrayı hatırlayamadığımdan anlatamıyorum. Bazen yanı başınızda olan bir şeyi bakar görmezsiniz. Bu tasarımın özelliği de aynı bunun gibi işte.

Çoğu zaman mobil sitelerle uyumlu kusursuz bir bölüm hazırlamak için aklınıza gelebilecek her yerden kaynak arar durursunuz. Acaba bu tarayıcı destekler mi, yok bunda yamuk durmuş falan filan türlü türlü problemi çözmek için aynı işi  gören ama farklı olan kodları ekler durursunuz. Bu tasarımı hazırlayan arkadaş hiç o tür işlere girmeden sadece kategori isimlerini gizlemekle yetinmiş ve oldukça da güzel bir sonuç çıkmış ortaya.

Örnekteki sosyal mecraların ikonları, beğen butonu ve ikonlarla kullanımı da farklı bir hava katmış. Ayrıca sırtınızdan büyük bir yük kaldırarak bulutların içine eklenebilir banner alanı da hazırlamış. Kopyasını çekerek kendi bannerinizi de yerleştirebilirsiniz.


Ali senin düşüncelerini merak ediyor. Bir yorum yaz

  1. jdsezer dedi ki:

    Blogger sayfama uygulamak istiyorum

    • Ali dedi ki:

      Sayfan güzelmiş, bu menü de tam uyar ama bugüne kadar blogger kullanmadığımdan nasıl ekleyeceğin hakkında fikir veremiyorum maalesef 🙁