50+ Ücretsiz WordPress Firma/Şirket Teması

WordPress kullanan firmalar için hazırlanmış  ücretsiz tema listesi. Çoğu tema responsive (tarayıcıya duyarlı – esnek) olarak hazırlanmış olsa da bir kaç tane responsive özelliği olmayanlar da var bu yazıda. Şablonlardan bazıları portfolio olarak da kullanılabiliyor.  Her bir şablonun farklı farklı özellikleri var. Aslında 50 civarı eklemeyi düşünüyordum (an itibari ile 50’yi geçti) ama 27 tane ekleyecek kadar dayanabildim. Yaklaşık 4 saat boyunca araştır, sitenin tamamını kopyala, yazı için uygun bir çerçeveye sığdır ve son olarak ta resim boyutu küçültme işlemi gibi işlemleri sürekli tekrar  etmek insan beynini fazla yoruyor.  Bu kadar uğraştan sonra umarım kendi firmanıza uygun bir tane bu listeden bulabilirsiniz.

Bu listeye eklemiş olduğum WordPress temalarının bazılarını çok daha öncesinden ayrı başlıklar  altında sitede paylaşmıştım.  Sizler için kolaylık olması açısından hepsini tek bir başlık altında birleştirerek sunmak daha mantıklı geldiği için  böyle bir liste hazırladım. Çoğu zaman yaptığım araştırmalarda öncelikle resme bakar ve resmini beğendiğim tasarımların demosunu incelerdim. Renk uyumları ve görüntüsü tatmin etmeyen örnekleri sürekli es geçtim bu zamana kadar. Yanılmıyorsam çoğu kişi de bu şekilde davranır. Bu yüzden hepsi için teker teker anlatım hazırlamak biraz boşa kürek sallamak gibi geldi bana. Daha önceleri yayınlamış olduğum Kurumsal WordPress Temalarını bu linkten inceleyebilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam hepsinin bu listede olması gerekiyor. Belki yanlışlıkla bir kaç tanesini atlamış yada daha çok özellik olduğundan dolayı eklememiş olabilirim.

Son olarak ilk sayfada görmüş olduğunuz tasarımlar pek ilginizi çekmiyor olabilir. Her sayfada toplam 10 adet değişik tasarım örneği bulunuyor ve eminim bu listeden kendi işinizi internet üzerinde tanıtmanız için kullanabileceğiniz bir tane ücretsiz tasarım örneğini bulabileceksiniz. Gün geçtikçe bulduğum yeni çalışmaları ayrı başlıklar altında değil hepsini bu başlık altında yayınlayacağım. Sosyal medya adreslerimizi takip ederek bu ve bunun gibi diğer listelere eklenmiş olan yeni tasarımlar hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Konuya eklemiş olduğum başlık pek dikkat çekici olamayabilir veya bu listedeki çalışmaları arayıpta kendi sektörünün ismini yazarak bu konuya ulaşamayabilirler. Bu listedeki tasarımları bütün iş yerleri için kullanabilirsiniz. En son (53. tasarım) eklediğim çalışma hastahaneler veya sağlık kuruluşları için tasarlanmış. Genel olarak baktığınızda hepsinin iskeleti aynıdır ve biraz renkleri ile oynayarak aklınıza gelen her türlü sektörde kullanabilirsiniz.  Ben yine de bu sektörlerin isimlerini tek tek yazayım da aklınızda soru işareti çıkması. Ağaç ürünleri, alışveriş ve perakende (online satış değil), ambalaj sanayi, bilişim, dekorasyon, denizcilik, eğitim, ekonomi ve finans, elektirik ve elektronik, enerji, geri dönüşüm ve hurda, gıda, giyim, güvenlik, güzellik, kozmetik, bakım merkezleri, hayvancılık, imalat, inşaat, ithalat ve ihracat, kimya sanayii, makine sanayii, muhasebe, nakliyat ve lojistik, organizasyon, otomotiv sanayii, reklam, sağlık, hastahaneler, sigortacılık, tarım, telekominikasyon, turizm ve seyahat, ilaçlama. Evet bu kurumlar ve bu kurumlar ile alakalı olan bütün iş yerleri için bu listedeki tasarımları kullanarak internet üzerinden kurumunuzun tanıtımını yaparak insanların sizlere daha kolay bir şekilde ulaşmalarını sağlayabilirsiniz.

  1. Bizz

Bizz

 

  1.  Workz
    Workz

     

  2.  Pytheas
    Pytheas

     

  3. Proyecto

Proyecto

  • Demo Proyecto

 

  1.  Adapt
    Adapt

     

  2. MyCorp

MyCorp

  • Download MyCorp
  • Demo MyCorp
  1. Attitude

Attitude

 

  1.  Clean Retina

Clean Retina

 

  1. BizCard

BizCard

 

  1. Figero

Figero

  • Demo Figero

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6


Mintik senin düşüncelerini merak ediyor.Bir yorum yaz

  1. gayet güzel hoş bir paylaşım olmuş teşekkürler

  2. temalar harika
    teşekkürler

  3. emeğinize sağlık, güzel bir derleme olmuş

  4. kilit satiş dedi ki:

    çok teşekkürler

  5. Mermer Ürünler dedi ki:

    kurumsal firmalar için güzel örnekler var. Elinize sağlık, başarılar

  6. Hediyelik Eşya dedi ki:

    Elinize sağlık.

  7. bulut dedi ki:

    bunların hepsi aynı, renkler ve menünün yeri değişince farklı tema olmuyor.

  8. Kurumsal firmalar için cidden kaliteli temalar ayıklamışsınız. Ellerinize sağlık. 🙂