Bu yazımızda restaurant ve  kafeler için hazırlanmış olan ücretsiz şablonları  listeledik. WordPress restaurant temalarının çoğunda Google map ekleme, slider, kolay düzenlenebilir yönetim paneli ayarları, seo optimizasyonu, hazır reklam alanları gibi daha bir çok özellik bulunuyor. Tasarım olarak birbirine benzeyen temalar da mutlaka vardır bu listede. Birçoğu tamamen responsive (tarayıcıya duyarlı – esnek) olarak tasarlanmış. Bu ücretsiz liste sayesinde restaurant, kafelerin çalışma ortamını, personellerini ve yemek çeşitlerinin tanıtımını yapabilirsiniz.   Ayrıca bu listedeki şablonlar  yemek tarifi konuları üzerine yazılar yazan kişiler için oldukça kullanışlı ve hoş tasarımlara sahiptirler.

 

  1.  FoodMag – Seo uyumlu, moder bütün tarayıcılar üzerinde sorunsuz çalışabilen, hazır adsense reklam alanları, yönetim paneli üzerinden kolay düzenlebilir tema ayarları ve özel bileşenler gibi daha birçok özelliğe sahip, magazin tarzı hazırlanmış.

FoodMag
 
Tema geliştiricisi siteyi kapatmış.
 

  1. HappyFood – Tamamen responsive (tarayıcıya duyarlı – esnek) olarak tasarlanmış, dinamik içerik yükleme, google map, hazır editör ikonları, sosyal paylaşım ikonları, seo optimizasonu,  hazır iletişim sayfası gibi  daha  bir sürü özelliğe sahip.

HappyFood

 

  1. ThanksGiving – Tamamen responsive (tarayıcıya duyarlı – esnek) olarak tasarlanmış, dinamik içerik yükleme, google map, hazır editör ikonları, sosyal paylaşım ikonları, seo optimizasonu, hazır slider,  hazır iletişim sayfası gibi  daha  biçok özelliği var.

ThanksGiving

 

  1. Light Cafe

LightCafe

 

  1.  Kitchener

Kitchener

  1.  Cooking Book

CookingBook

 

  1.  Yummy Blog
    YummyBlog

     

  2. BonAppetit

BonAppetit

 

  1.  Black Wine

BlackWine

 

10. Restaurateur – Tamamen responsive (tarayıcıya duyarlı – esnek) olarak tasarlanmış ücretsiz . Temanın yüklenmesini ve ayarlarını buradan videolu anlatım olarak inceleyebilirsiniz.

Restaurateur

Sayfalar: 1 2


Mintik senin düşüncelerini merak ediyor.Bir yorum yaz

  1. Yasin Akan dedi ki:

    güzel temaları arasından bi kaçtenesi arşive ekledim bu arada siteniz muhteşem.

  2. plastikibrik dedi ki:

    gayet güzel calısmalar

  3. Metrotesisat.com dedi ki:

    Cooking Book temasını indirdim. Paylaşımız için teşekkür ederim.

  4. bayram dedi ki:

    merhabalar temalar demo mu full mu?