Magazino

Wp siteniz  için kullanımı kolay  bir çalışma.  Magazino’yu yükleyip etkinleştirdikten sonra hiç bir ayar yapmanıza gerek kalmadan normal görünüme geçecektir. Yönetim paneli üzerinden hiç bir ayarı bulunmayan Magazino’da  sadece footerde kullanabileceğiniz bir bileşen alanı bulunuyor. Resimde gördüğünüz sosyal ağ ikonlarından başka bir eksikliği bulunmuyor.

Magazino’yu  kurar kurmaz bir eklenti indirmenizi istiyor. Eklentiyi indirmenize gerek yok. Olduğu gibi etkinleştirin ve kullanın. Footerde olan bileşen alanına herhangi bir bileşen eklemenize gerek yok. Şablon orjinal ayarlarında footerde kategoriler, son yazılar, popüler yazılar ve arşivler otomatik listeleniyor. Manşet bölümündeki slayt galeri ve alt resimlerde şablonda sabit olarak ayarlanmış. Magazino’nun kötü tarafı slayt örneğindeki kategorilerin değiştirilememesi.

Tamamen tarayıcıya duyarlı olduğu için siz tarayıcıyı küçülttükçe resimler ve çerçeveler otomatik küçüldüğü gibi menü de otomatik küçülüyor. Menünün otomatik küçülme işlemi sırasında linkler üst üste binmiyor. Tamamiyle menü küçülüyor ve tıkladığınızda açılan bir listeye dönüşüyor. Tekil yazı sayfasında tam ekran olarak incelediğiniz yazıda yazar ismi ve yazının yayınlanma tarihi gibi bilgiler sol tarafta duruyor. Tarayıcı küçüldüğünde bu bilgilerde yazının üstüne yerleşiyor. Esneklik bakımından kusursuzca hazırlanmış.

 


Mintik senin düşüncelerini merak ediyor.Bir yorum yaz

  1. deniz dedi ki:

    emeğiniz için çok teşekkür ederim sayenizde istediğim temayı bedavaya buldum 🙂